Velkommen til Gørslev kirke

En landsbykirke på Skovboegnen

Gørslev kirke

Gørslev kirke er en dansk landsbykirke fra det 13. århundrede.
Den er velholdt og traditionel, og den har et særdeles smukt og spændende interiør.

Gørslev kirke er sognekirke for Gørslev, Slimminge, Bøgede, Østervang og Nyvang m.m.
Gørslev kirke ligger 13 km. sydvest for Køge og ligeså langt sydøst for Ringsted.
Den er en af de fire samarbejdende kirker - d4s - Vollerslev - Gørslev - Lidemark og Bjæverskov.

Pilgrimsvandring

Fra Gørslev kirke til Gørslev kirke.
Søndag d. 3. juni inviterer Gørslev-Vollerslev menighedsråd på pilgrimsvandring i den meget smukke natur i Gørslev sogn. Vi begynder i Gørslev kirke med en kort andagt kl. 10.00, derfra går vi ud og hjem igen gennem land og skov. Den planlagte vandretur er ca. 7,5 km og en stor del af turen går igennem Giesegårds skove. Vi slutter vandringen i Gørslev kirke med en kort gudstjeneste ca. kl. 12 og efterfølgende frokost i Gørslev Forsamlingshus, som menighedsrådet inviterer på. Det er også undervejs muligt at høre lidt om Gørslev kirke og måske andre steder vi passerer. Alle er velkomne. De som ikke har kræfter til at gå turen er velkomne til at deltage i gudstjenesten og den efterfølgende frokost.
Vi vil af hensyn til maden bede om en tilmelding, som foreløbigt kan ske til kordegnekontoret i sognegården tlf. 56 87 17 89, mail kordegn@bjaeverskovkirke.dk eller til Hanne Bohr tlf 23 30 31 21, mail:hbo @km.dk.
Sidste frist for tilmelding er 30. maj 2018.

Mere om pilgrimsvandringen

Find vej til Gørslev kirke      Kommende gudstjenester

Besøg Gørslev kirke på Google View

Klik på billedet, følg pilen og gå ind i kirken.
Klik på symbolet i øverste højre hjørne for fuld skærm.

Gørslev kirke     Vollerslev kirke    Lidemark kirke    Bjæverskovkirke